lauantai 9. maaliskuuta 2013

uutisia jos jonkinlaista

Hienoja uutisia nyt ehke jos uskaltaa sanoa ääneen että pyrylle syntymässä pentuja viikolla 13. Lysti on oikein kivasti pyöristynyt maha hyvinkin pinkee ja selä levinny,hellyyden kipeyttä ja ruoka muutoksia ... aika vahvat merkit jo alkas olla asian suhteen.

isi ehdokas pyry siis kävi tänään juuassa näytelmissä ja sijoitus:

VAL ERI VAK3 SA PU4

ja arvostelu:

3v. tyypiltään erinomainen.Hyvät mittasuhteet omaava uros. Kaunis kaula & ylälinja.Erinomainen hännänkiinnitys. Hyvä pää,joskin hieman loiva otsapenger. Keskiruskeat silmät. Erinomainen runko. Hyvin kulmautunut edestä & takaa. Hyvä raajaluusto. Takaliikkeet hieman kintereistä löysät. sivuliikkeissä hyvä askelpituus. Hyvä karvanlaatu & turkki.


lisää kuvia myös muista koiruuksista löytyy:  http://satus1.kuvat.fi/kuvat/Juuka+9.3.2013/http://satus1.kuvat.fi/kuvat/Juuka+9.3.2013/

Näyttely oli Taimitarhalla Juuassa. Monessa koirassa sisä tila tuntui aiheuttavan pientä hämminkiä tämä näkyi pyryssäkin se oli kovin levoton kun muutkin oli. haukahduksi,ulvontaa hyvin hermostunutkin jota se ei kyllä yleensä näyttelyssä ole.
lumet kun tuli katolta niin kun yks aloitti haukkumisen muut haukku perässä. 
Melko stressaava ympäristö itekkin piti päikkärit ottaa ja pyry nukku monta monta tuntia.
Hyvää harjoitusta mutten tuollaisessa tahtois kauaa olla.oma kuulokin oli koetuksella kun osa haukkujista oli melko kova äänistä porukkaa. toki kun oli hallissa pikku koiria samoin rotikkaa lapinkoiraa äänet jakaantuu väkisin.
kaikin puolin hyvä reissu ja ROP ja serti pokaalit meni kyllä oikeaan osoitteeseen! (ONNEA!). :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti