perjantai 14. syyskuuta 2012

Syys

Syksy on toisalta aika kivakin vuodenaika. Ei ole liian kylmä ei liian lämmin. Koiratkin nauttii ulkona olosta. Rappusella nukkuvat ovet voi vielä olla auki saavat tulla tai mennä miten huvittaa. itse olen maisemia kuvailla,pitäs ihan mennä joku päivä metsään kameran kanssa heilumaan.Eilen olin lenkillä tuossa jaamakankaalla ja päivittelin miksi minulla ei ole kamera mukana. ois ollu vaikka mitä kuvattavaa jopa metson näimme koirien kanssa. No tottahan se on ,se kuitenkin painaa jonkin verran varsinkin 300mm putkella kun metsään lähtee menee se jo hikilenkiksi! :-D
Tatteja löytyi sankollinen vaikka huom. olin ihan lenkillä otin kuitenkin pussin mukaan ja niinhän siinä kävi huomasin pari tuntia viettäneeni lenkillä/ sienessä .koiratkin oli jo aika uuvuksissa kun kotia pääsimme. Eli onnistunut lenkki kaikinpuolin.
ja kameran antia täältä syksyisestä Lehmosta:3 kommenttia:

 1. Tuo pihlajanmarjakuva on aika jännä kun on tumma tausta. Aina sattuu kaikkea mielenkiintoista kuvattavaa kohdalle kun ei kamera ole mukana. Tuttu tilanne. :)

  Mutta ... laitan sullekkin tuon linkin yhdestä kuvakilpailusta ihan vaan jos kiinnostaa. Vesi on kuvauskohteena mielestäni todella mielenkiintoinen ja moninainen.
  Kilpailun aiheena on siis vesi ja vesiluonto.

  Linkki kilpailuun:
  http://www.ikkunasuomenluontoon.fi/node/24065

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa.täytyykin käydä katsomassa kiitos tiedosta tuon kilpailun suhteen...

   Poista
  2. Niin ja tup pihlaja kuva on otettu ihan päivä aikaan vastavalosuojaa käyttäen! :-)

   Poista