torstai 4. lokakuuta 2012

Hyvää eläinten päivää.

Karvakorvat kirjoittaa:

Hyvää Eläinten Päivää kaikille kamuille ja ehke ei kamuillemmekin.

Meillä eläintenpäivästä on osattu kaikki ottaa irti.Nukuimme oikein oikein pitkään. klo.8.00 jo oltiin kuitenkin oven edessä odottamassa millon äippä vie meidät lenkille.

Ensimmäisellä lenkillämme olikin menoa ja meininkiä. Nostimme kuonon kohti taivasta ja aah.sieltä se tulee peuran tai kauriin kikkareen tuoksu nenään.vedimme kolmestaan niin hemmetisti hajua kohti että mutsi oli nyrjäyttää nilkkansa selkänsä ja mitä kaikkee se nyt siinä P ja R kirjaimen välillä ennättikään sanoa. Ai että ne maistuikin makoisalle siinä tuumi mutsi todellakin eläinten päivä eletään kun pellossa. Mitähän tuokin mahtoi tarkoittaa? No siitä sitten jatkoimme kotimantuja kohden,nilkuttava mutsi narun jatkeena ei ollu muuten yhtän hauska loppulenkki...
ja jotain se jupisi ettemme irtikkään pellolla saa enää olla. voi rähmä!

Sen jälkeen lepäilimme ja sitten se jo meille antoikin luut. Arvattiin oikein kyllä se pian katuu P ja R sanojaan!! Niitä aikamme nikersimme,vaihdoimme päikseen niinkun meillä on tapana ja kävimme uudestaan kävelemässä toivossa et toi sais jotain valokuvattua  reissullamme.
vinkkasimme että meitä voi kuvailla mutta ei se meitä aina kuulemma jaksa filmailla.

No joutui kuitenkin tyytymään meidän kuvaamiseen lenkillä ei juuri sattunut kuvattavaa ja tässä nyt joku muutama otos sen mieliksi: Jep ,tiedetään ei oltu oikein enää kuvaus tuulella kun himaan pääsimme. Väsytti ja kaikkea!!
Mutta me toverukset jatkamme eläinpäivän viettoa,toivomme toi yrjölänpuuro mutsin versiona pian valmistuu ja pääsemme sitä maistelemaan. illalla kuulemma näyttely treeniä luvassa....

Toivoo: Pyry ,Rico ja Jeppe2 kommenttia:

 1. VOI JUMMI! Miten ihanat kuva!
  Niin söpön leppoisa kaikki,heillä on ollut oikeen
  hyvä eläintenpäivä!
  Sateista su päivää!...täällä taas vaihteeksi sataa!

  VastaaPoista
 2. no ,noi osaa ottaa lunkisti tän elämän.
  ja meillä satelee myöskin täälläpäin... ei ole mitään uutta.muuta se ei nykyään taida tehdäkkään! :-( mutta hyvää päivän jatkoa sinullekkin!

  VastaaPoista