torstai 29. marraskuuta 2012

Haaste

Kiitos Susanna Haasteesta ,mie hajamieli sen jo unehdin moneen kertaan välissä ja nyt siis vastaan tähän! :-)
1. Mitä "ei niin fiksuja" tapoja koirillasi on?
 Lentokoneiden haukkuminen.Juu luitte oikein. Kun ovat tarhassa nuorimmainen kekkas et hän haukkuu lentokoneet,juuh tämä aiheuttaa sitten ylimääräistä sekasortoa muitten keskuudessa. muut taas ei tajua mille haukutaan sitten joustaan ympäri häkkiä ja huudetaan kaikki kilvan yhteen ääneen... mrr...

2. Onko sinulla jokin koiriin liittyvä tarvike, jota ilman et pärjäisi? 
Talutusnarut.mitähän ilman niitä tulisi elämästä! :-)

3. Millaisia tulevaisuudensuunnitelmia ja tavoitteita teillä on? 
Tämän vuoden tavoitteet on saatu jo kasaan nuoremmasta oli tarkoitus saada FI MVA. se toteutui. seuraavalle vuodelle ehke pistän tavoitteeksi että nuoremman kanssa käyn edes yhdet möllit ja toko kisat korkkaamassa ja tuon keskimmäisen koirani kanssa suunnitelmissa ois käydä 3 vuoden näyttely tauon jälkeen näyttelyssä,eli tavoitteena ois sillekkin saada uusi ja näyttely tulos.

4. Suosikkikuvasi koiristasi?
 Tämä on ehdottomasti Ricosta suosikki kuvani,kuvassa näkyy Ricon valppaus sen iloinen luonne ja kuinka uskollinen se onkaan omistajilleen.

Tässä suosikki kuvani jepestä. Vetraanilla nallukka kainalossa ai että se jaksaakin noita nalleja vieläkin kantaa ja ikää on jo 15v. :-D


Ja tässä suosikki kuvani Pyrystä, kuva on sen takia suosikki kuvani koska tämä oli meidän tärkein päivämme. Kaiken matkan teon jälkeen Pieksämäelle saimme viimeisen hakemamme sertin ja ensimmäinen ihka oma koirani valioitui.hieno päivä ja kuvassa pyry pörhistelee vieressä olleelle nartulle! :-D

5. Mikä on paras tapa viettää aikaa koiriesi kanssa?
Otan kaikki mukaan lenkille tosin jeppe ei enää jaksa pitkiä matkoja tai sitten menen istumaan sohvalle ei mene kauaa kun ne tupsahtaa viereen yks (Rico) toinen melkein syliin pusuttamaan (pyry) ja eteen istumaan (Jeppe) . :-)
6. Miksi omistat juuri koiria etkä muita eläimiä?
Olen varmaan ihan täysin koiraihminen. Meillä oli kissa joka jouduttiin nukuttamaan pois... Mutta uuden ottaminenkaan ei ole ollut ajankohtaista tai minusta tuntuu et kallistumme koiriin enempi. Ne on vaan niin kivoja niille voi jurppasta ne kuuntelee aina ja ovat aina läsnä kun niitä tarvitsee. hyviä lenkki kamuja ja harraste kamuja miksi hommata kilpikonnaa joka makaa syö salaattia nukkuu ja taas liikkuu millin.ei miun tyyliä ollenkaan.

7. Millä sanoilla kuvailisit koiriasi?
 Iloinen,vilkas,valpas,energinen,rohkea,reipas,mukavuudenhaluinen,kekseliäs.siinä varmaan ois kaikille täsmäävät sanat!
8. Pelkääkö koirasi jotain, jos niin mitä?
Pyry pelkää ukkosta.Pienenä se joutui minun tyhmyydestäni liian lähelle ilotulitteita. menimme kaupunkiin katsomaan ilotulitusta.ajattelin käytän pennun pissalla ennen kun aloittavat ja aloittivat liian aikaiseen. kaikki pauke siitä lähtien on ollut sen mielestä kauheaa... 
Rico ei kyllä pelkää mitään eikä jeppe. Eikä pyryn pelkoakaan voi syyttää kuin itseään.on se jo onneksi repastunut ja viime uusi vuosi meni ihan hyvin! :-)

9. Mistä keksit koiriesi nimet?
Jeppe nimen taisi keksiä mies ja Rico nimen keksin et nimessä pitää olla jokin erikoinen kirjain siis ei sen erikoisempi kun G,C tai jotain... kun näimme Ricon se oli vain Rico. ja Ricohan on espaa ja söpö. Pyry nimen taas ajattelin kun on talvi rotu siis lapinkoira että joku huisku tai pyry muistelen oli vaihtoehtona myös saamelaisia nimiä katsoin mutta Pyry oli selvästi Pyry sellanen tuulahdus kun sitä pienenä kävimme katsomassa.

10. Kuinka monta koiraa on sopiva määrä?
3 on ihan ok. ainakin vielä....

11. Koiriesi parhaat koirakaverit?
Pyryllä on paljon kamuja. kuten pokseri Suzy jonka emännältä saimme haasteen. Toto,ranskanpuldoggi ja paljon lapinkoira kamuja Vippi,Penni,Ryyni,Mocca, en taida luetella ees niitä on niin paljon
Ricolla on ystäviä myös paljon mutta tällä hetkellä ehke parhaat ystävät on : Ryyni, Risku,Pinja,(lapinkoiria) sitten nuo vanhat kamut joita sillon tällön kylässä käy. 
jeppe tulee myös näitten kaikkien kanssa toimeen mutta selän takia en juuri ole antanut riekkua ettei satuta itseään. kyllä pojilla on kamuja ja paljon ja erirotuisia!

Haasteeseen kuuluu että saa haastaa jonkun muun vastailemaan kysymyksiin joten haaste lähtee minulta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti