lauantai 19. tammikuuta 2013

Turisti

Huomenna lähden turistiksi mukaan ilomantsin näyttelyyn. Koirat jää kotia kaverin koiran kanssa lähetään näytelmiin. Kuvia toivotaan luvassa! :-)

Jeppe asiaa muuten tähän väliin. Tuossa toissa päivänä huomasin jeppe aivastelee aika paljon. Aloin asiaa tutkimaan ja huomasin sillä toisen sieraimen olevan kokonaan ummessa.Harmittaa kun en kuvaa ottanut eläinlääkärikään ei oikein asiaa meinannut uskoa. No siinä sitten putsailin sen ja ei auttanut.Jouduttiin perjantaina viemään lääkäriin.
Olipa melkoinen rojekti. Jeppehän pelkää inhoo lääkäreitä. Se kammo sille tuli kun sille eräs lääkäri katkaisi piikin kankkuun. sitten lisää tuli sen saurauden epäilyn takia ,otettiin näytettä sun toista ja käytettiin koekaniinina. No nyt mentiin sinne.Oli ihan rauhallinen.
Pisti lopulta kunnon stopin päälle kun menimme vastaan otto huoneeseen.
Sanoin eläinl . ettei tää selän takia annan nostaa itteesä ei uskonu ,melkein puretutt itsensä. No sitten se sai 2 kuonopantaa ja sideharsoa kunon ympärille melkosen kasan.olin kyllä hieman et just joo,eka ei uskota ettei anna nostaa sitten liioitellaan.
No sitten saatiin se päydälle kukaan ei saanut hampaan jälkiä hommasta muistoksi, ONNEKSI!
No sitten alettiin ihmettelemään.
nenäpunkki aine kaiken varalle niskaan koska ei tietoa mikä on ... nenäpunkki ei kyllä oleile vain toisessa sieraimessa ja omasta mielestäni aivastelu johtui ihan koska nenä oli ihan tukossa.
Lopulta sano että ylätiehengistys infektio / ? siinä sitten meidän diagnoosi...  lopuksi lukee nenäpunkki (mahdoton)!
Eli syynä voi olla et on satuttanu sieraimensa? tai sitten sinne on päätyny ruokaa ja on aiheuttanu infektion... ei ole vanhan koiran elämä laisinkaan helppoa.
No antibiootti kuuri 10 pv ajan. jos sillä ei mene sitten tähystetään...
No ei auta kun oottaa. Kuitenkin Jeppe on ihan iloinen,leikkii ,syö,juo normisti. No toivotaan noilla menee ohi!

ja tässä hieman pakkaspäiviltä napsittuja kuvia täällä kävi pakkanen parhaillaan -32 asteessa. Oli todella kylmää.hrr.... Edes lappalaiset ei halunnu  mennä ulos.


Kaunista


Maisemaa

Pyry,Naavatassu Boss

Rico,Karvapallon Talven Tarmo




Pakkaspäivän hippaset


Neuvottelu tuokio.

Pyry,- Äitii tuu auta Rico kiusaa ,vai miten se meni...

Jeppekin ulkoili takissaan

Rico sanoo;- Tahdon jo sisään paleltaa

Jooko?

Hyvää alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti