perjantai 8. helmikuuta 2013

Lumikenkäilyä ja muita puuhasteluja.

Sain viimein ostettua ne lumikengät. Yks tuttu muuttaa ja sieltä sain ne. :-) Olen tyytyväinen. itseasissa nyt niitä on kahdet sitten kertaheitolla pääsee isäntäkin mettään mukaan jos siltä tuntuu.

Kävelemässä jo kovasti ollaan käyty. alku viikko hiihdettiin ja nyt sitten loppu viikko käyty metässä tallaamassa noilla kengillä. Hyvät ovat ja umpi mehtäkin luonnistuu. Koirille enempi oli hommaa pysyä mukana ja näki et Pyry porskutti vielä nuoruuden innolla mukana mutta Rico oli jo hieman et TÄH? umpi mettään hullu eukko ja käveli tekemälläni jälellä! :-D

Ollaan menossa Tuusniemelle koiranäyttelyyn Pyryn kanssa 23.2.2013. Sitten Juukaan olikohan 9.3. 2013. ja sitten alkaakin se miettiminen onko Rico valmis taas uudestaan karvansa puolesta menemään näytelmiin. Ricolle ois huhtikuussa varattu Liperin näyttely! :-)

No nyt se on siinä julkisesti en voi siis perua sitä enää! :-)

Otin pojista kuvia ,lapikkaista enimmäkseen . Jeppe nukku en viitsinyt sen unia häiritä!

Pyry katselee mitä pellolla tapahtuu?

Taisi poika laskea hiihtäjän kierroksia sen verta valppaana ikkunassa oli.
Hyvää viikonloppua kaikille! :-)

2 kommenttia:

 1. Onpas upeita kuvia! Esim. tuo missä pojat on sohvalla - Pyry istuu ja Rico makaa - näyttää siltä kuin se olisi otettu jossain studiossa. Tosi hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Studio kuvaus ilmeessä vielä paljonkin hakemista noihin kuviin mutta yllättävän hyviä tuolla ottaa sisälläkin.tuohon pitäskin hommata muutama sateen varjo :-) ja joku kunnon valonheitin alkas tulla hyviä kuvia! :-D

   Ricoa on hankalaa kuvata ihmeen hyvin se kerrankin mielestäni kaikissa kuvissa onnistui. kauheen paljon tarviis valoa mutten halua että luonnottomankaan kirkas turkki sille sitten tulee.

   Poista