lauantai 13. heinäkuuta 2013

Juhlat juhlittu,rokit rokattu ja Ricolla silmävaivoja...

On taas tapahtunu enempi ja vähempi....

Nyt on mutsin päivillä käyty ja juhlittu. Tässä komeista kukista kuva:


Käytiin Perjantaina Sulo klubilla. Esiintyjiä J.karjalainen , Laura Närhi ,jne. Oli ihan kiva tapahtuma. Paikka oli vaihtunut mutta omasta mielestäni oli parempi kun viime vuoden tapahtumat paikan suhteen. Väinö ,Väinö, missä on se Väinö jäi kaikista eniten mieleen... :)

Eilen sitten tässä kotona touhuttiin.illasta laskin pojat vielä ulos ja joku elikko pellolta läks no nää hurjat toki häkissä sitten juoksee ja ajaa sitä. No Rico tuli takas toinen silmä ummessa. :(
Siinä sitten koirat sisään soitto lekuriin melkein keskiyöllä että mitä teen.
Huuhtelin silmää keitetyllä jäädhdytetyllä vedellä. ja hieman alko jo silmää aukip pitämään. Ketorinia särkyyn ja aika hyvin se nukku yön mie pompin kokoajan kattomassa onko kaikki ok.
Aamulla ei enää siristä mutta on arka tuo silmä ja jotenkin verestää sanosko noin. Tänään varmaan on päivystykseen mentävä en vain tiedä miten se onnistunee kun Ahon vastaan otto on siinä keskellä rokki meininkiä. hmm... No pitänee soittaa ja kysyä miten teen asian kanssa. Kuitenkin on kyse silmästä eikä se ole terveen näkönen valoon ei reagoi ainakaan kunnolla niin on varmaan jälkitarkki paikallaan et onko kaikki ok.
Voihan Rico!
Se oli jo toinen kerta elämänsä aikana kun satuttaa silmänsä. Siksipä sille niitä sattuukin kun silmän refleksit on hidastunu. Toivotaan selvittiin pelkällä säikähdyksellä huh huh....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti