sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

kotiuduttu

Nyt on pentu kotona toista päivää.
Perjantaina se tosiaan haettiin. Hieman oli jännitystä ilmassa kun kotia ilta myöhään 21.00 jälkeen saavuttiin miten ne muut sen ottaa vastaan.
Ensin sai pissat tehä ulos sitten tutkimaan sisälle paikkoja muut saivat mennä siksi aikaa ulos.
Tutkimisen jälkeen ensin tuli Rico sisälle ja otti pennun heti omakseen. pentu ei arastellut yhtään ja oli heti tää on kiva tyyppi.

Sitten Rico ulos ja Pyry sisälle. Kuka ei vielä tiedä Pyryhän on pennun isä :) Siinä olikin hauska seurata kun isi kohta pentunsa :D Pyry tuttuu rauhalliseen tapaan tuli nuuhkimaan pentua ja tervehti minutkin ja pentu oli myytyä tavaraa :)
sitten pyry ricon kanssa vielä ulos ja jeppe katsomaan uutta tulokasta. Jeppeä piti nuuhkia kun leikattu sillä varmaan ei ollut selviä hajuja mikä tämä on. Jeppekin otti pennun hyvin vastaan . nuuhki ja ihmetteli mikä tuo on. Pennusta jeppe on kaikista kivoin. sitä seurataan kokoajan ja ihmetellään mitä se tekee .


Yhdessä otettiin sitten sisään. ihan hyvin pojat oli nuoremmat hieman ilmaisi ja yrittivät omia pentua mutta kuitenkin näki että järki päässä ja kaikilla oli lopulta ihan hyvä olla pötköteltiin hyvinkin pian lattialla muina miehinä ja katottiin kun pentu touhuaa.
 Rico on ollu vara mammana jos on ollut tarvetta. Pentu tykkää sen kanssa kovasti nukkua:
 ekaa aamua uudessa perheessä:

 Leikitäänkö Jeppe:
 Ollaan ulkoiltu:

Saatu hepuleita:

ja leikitty:
 Isän kanssa loppuun poseraus :
Lisää päivittelyä ihan varmasti luvassa kun aikaa vain löytyy.
Pentu on syönyt hyvin ja reipas muiden kanssa. Toivotaan saadaan kuulumisa muistakin pennuista kiva olisi niitäkin julkaista ja itsekkin lukea. 
seuraavaan kertaan. Moi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti