sunnuntai 20. tammikuuta 2013

kuvia

ja täältä löytyy ilomantsin näyttelystä kuvia!

https://picasaweb.google.com/116040053871949941700/Ilomantsi2013


6 kommenttia:

  1. Terveiset Jyväskylästä,

    Kiva kun meidän Latekin (Jehnajan Humpappaa) oli päässyt kuviin. Viimeinen sertti oli harmittavan lähellä, mutta ehkä vielä joskus :)

    Terveisin,
    Anne, Late ja pikku-Urho

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OI kiva! :-) komee koira!
      viel se tulee ja lähellä oli! :-)
      Harmitti kun kuvat on mitä on kun sato lunta. toivotaan uudestaan törmäillään kehissä. ja komee se siun pentunenkin jos oikeessa ihmisessä olen liikenteessä. :-)

      Poista
  2. Kyllä varmasti törmäillään! Ollaan tulossa Jalostuspäiville, Urhokin pääsee siellä jo esiintymään pentuluokkaan. Tuusniemelle tullaan myös ehdottomasti, tykkään Pukkilasta tuomarina. Tuohan Pyrykin sinne näytille, veikkaan, että ko. tuomari tykkäisi koirasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ollaan tulossa itseasiassa Tuusniemellekkin! :-) ja tosiaan jalostuspäiville. pitää yrittää väen paljoudesta teidät löytää. minua kovasti kiinnosti käydä "vanhempaakin" herraa käydä kopasemassa mutten ennättäny kun kuvasin... No katellaan nyt mitä me Pyryn kanssa kierrellään. Se tavoite muotovalio on jo saavutettu niin voi olla et KV näyttlyihin enempi. mutta kun niistä ei vaan osaa poissa pysyä! :-D
      Tuota ricoakin ajattelin kokeilla johki näyttelyyn tänä vuonna katellaan mitä se saa onhan se ennen käyny mutta nyt vasta miehistyny. oi katos Urhokin jo sitten pennuissa! :-D onko se tän siun toisen koiran jälkeläinen en osaa nyt yhdistää kun en nimiä muista!?

      Poista
  3. Moi,

    Urho on viralliselta nimeltään Jehnajan Mokoma, eli se on Petäjämaan Viksun ja Jehnajan Jetsulleen pentu. Latella on samat vanhemmat kuin Urhon emällä, joten kyllä meidän pojissa samaa geenitaustaa on. Latella on sen verran huonot lonkat, että sitä ei voikaan käyttää jalostukseen. Vanhemmat a-lonkkaisia, mutta joskus luonto tekee tepposet. Sama homma Laten sijoituksessa olevalla siskolla..

    Pyryn tulevalla morsiammella Lystillä on sama isä kuin Latella. Toivottavasti natsaa, tulee hienoja pentusia :)

    Nähdään!
    -Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai , sehän on kivasti sattunu. ootellaan pentuja viikola 14 syntyvän.jännät paikat. ja toivotaan että tulee terveitä ennen kaikkea.koskaan kun sitä ei tiedä...

      Pojissa sitä samaa kun kattelin! :-)

      Poista