sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

unehdin

Unehdin ihan laittaa Pyryn ja Lystin lasten kuvia... tässä ne nyt 2 viikkois kuvat tulee... hieman myöhässä . Pennut tulevat maanantaina jo 3 viikkoisiksi.

ja kaikki pennut on tällä hetkellä varattuja :)
ei kaikista kuvia kun ovat niin samannäkösiä ettei noita kyl juuri toisistaan erota . 








Pyry kävi Outokummussa näyttelyssä.
Keli oli aivan kamala. Tuuli oli jotain ihan käsittämätöntä.Tuuli niin kovaa et tuomarin teltta oli lentää veke ja tavarat muutenkin lenteli pitkin poikin. Kehän nauhat piti kaameeta ääntä kun tuulessa vinkuvat ja osa meni ihan poikki tuulessa. Kehä oli jotain ihan hirveetä savi vesi mössöä. Tuumin jo ennen kehään menoa et kuinkahan moni koira tuossa kehäss mielellään juoksee . Ja niinhän siinä kävi ei ainakaan pyry mieleen kehä ollut.
tuolta löytyy eiliseltä näyttelystä kuvia:  https://plus.google.com/photos/116040053871949941700/albums/5868945241978869889?banner=pwa

Tässä arvostelu:

kokonaiskuvaltaan erittäin hyvä.Hyvät mittasuhteet,saisi olla hoikemmassa kunnossa.hieman pitkä kuono & vaaleat silmät. riittävä otsapenger,mutta otsa uurre puuttuu.Sopivasti kulmautunut,hieman pysty olkavarsi.Hyvä karva & häntä. hieman pysty lantio.liikkuu lyhyehköllä askeleella,takaraajat hieman alla. miellyttävä luonne.olisi edukseen kevyemmässä kunnossa.
tuomari: Kakko Tapio
VAL EH VAK3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti