torstai 11. heinäkuuta 2013

Töitä, antibiiootteja ja vieraita

Aloitetaan vaikka että töissä sielä se suurin osa ajasta on mennyt. Kiva loitus kaiken kaikkiaan sais olla oikeita töitä eikä mitään keksittyä toimiston siivoamista. No eiköhän sitä vielä kerkee. Kotiapupalvelua siis sieläpä sitä meikä nykyään heiluu. On PIKKASEn erillaista kun noi aikasemmat tehas työt! kivaa! :)

ja aihe antibiootteja.
Pyry parka reppana....
Pellolla se saa tossa viilettää ja rupesin kattelemaan et kylläpä se nuolee aika paljon tassujaan ja pureksii niitä mikähän on vikana. Aloin tassuja pesemään säännöllisesti ja tuntu hieman jo auttavan. Sitten huomasin anturoiden välissä jo punoitusta ja märkivää...
Eikun soitto eläinl. ja tuumi että ne heinän siemenet nyt todennäkösesti on aukasseet tassuja tai se kun on yrittäny niitä heinän siemeniä poistaa ja nuollu kauheesti tassujaan.
Tutkin tassut huolellisesti ja  osa heinän siemenistä oli niin tiukassa etti meinannu ilman pinsettäjä irti lähteä. Kurjaa tuollanen.
No nyt on Pyryllä elämänsä eka antibiootti kuuri. ja TOIVOTAAN VIIMEINEN!!
No jatketaan pesemistä ja jännitetään auttaako vai miten jatkon kanssa menee...

Nyt pari pv. syöny ja tuntuu että Pyry ihan erikoira ei nuole ja pure varpaan välejä voi olla et on jo lääkkeestä saanu apua. Hyvä niin.

Tänään kävi myös vieraita.
Netvetin ilonpisara ( Peppi) Eli pyryn tyttö & Lystin. :)
ja loppuun vauhdikkaita kuvia, Pyrykin innostui tyttärensä kanssa leikkimään! :D















Sain muuten Pyryn pojastakin kuvia pitää kysyä saako niitä julkaista ja täytyy laittaa nekin näytille :)

Hyvää Viikonloppua, meillä Joensuussa rokataan ilosaarirock käynnistyy huomenna . ja meillä ennen sitä äidin synttäri juhlat! :D Onnea vain jos luet :D

Tässä muuten Pyry 3kk kuva. aika samannäkönen on kun tyttärensä tuossa iässä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti