sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Luonnetesti

Pyry oli tänään luonnetestissä tässä pisteytys:

Toimintakyky -1 Pieni

Terävyys +1 Pieni ilman Jäljelle jäävää hyökkäyshalua

Puolustushalu +1 Pieni

Taisteluhalu +1 Pieni

Hermorakenne +1 hieman rauhaton

Temperamentti +2 Kohtuullisen vilkas

kovuus +1 Hieman pehmeä

Luoksepäästävyys +3 Hyvätahtoinen,luoksepäästävä,avoin.

Laukausupelottomuus +++ Laukausvarma

Tulos:  95

Kiva oli viedä Pyry testiin. Kaikenkaikkiaan testi meni niinkun arvelinkin. Hieman sitä äippää katsottiin mitä pitää tehdä ja lopussa kuitenkin tukeuduttiin siihen et mamma hoitaa nää uhkatekijät.
Puolustaminen tai lähinnä se ilmoittelu uhasta hieman yllätti. sitkeesti rekiukon kohalla se haukku haukku ja haukku.kovin varmalla äänellä oisin kuvitellu että se jo aikasemmin turvautuu minuun mutta ihan positiivista oli nähdä miten se tuollaisiin tilanteisiin suhtautuu. Ei juurikaan yllätyksiä. Ainut tuo äänen käyttä . Siinä taisi joku sanoakkin ettei ole koskaan kuullu Pyryn tuolla tavalla ilmaisevan itseään.
Moottori puuttuu sen tiedän ja ei halua ottaa mitään suuhun ,sekään ei ollut yllätys joten voi toko uramme loppua hyvinkin lyhyeen. seuraavassa luokassa kun pitäs jo kapula noutaa. Mutta omaksi iloksemmehan me teemme näitä asioita ei oteta niistä stressiä jos ei päästä esineen kantamiseen asti ei se maailma siihen kaadu. :)
Kaiken kaikkiaan ihana koira ,voi viedä tilanteeseen kun tilanteeseen.
Muistaa kuulemma tapahtuneet todella hyvin. Sen huomasi liikkeiden välissä kun alkoi jo seuravassa tapahtumassa katselemaan mikähän seuraavana tulee kimppuun. eli muisti on hyvä ja pitkä. Siitä voi olla haittaakin  mutta enimmäkseen hyötyä ei tarvitse kaikkea käydä alusta alkain läpi kun esim.uutta alkaa opettamaan.
Hieman stressasi se on selvää tuollaisessa tilanteessa kun nuo kaikki tehdään putkeen. Hyvin minusta kuitenkin keräsi itsensä noihin juttuihin uudestaan ja uudestaan ja oli oikein reippaana !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti