sunnuntai 26. toukokuuta 2013

v.loppu meni reissatessa.

Alkuun hehkutan pyrylle tehtiin Pompen testi ja Pyry on Terve!!! :)
sitten....
Perjantaina nokka kohti Kempelettä .
Pyryn pentuja pääsin ekaa kertaa katsomaan oli vielä 6 kpl jälellä nythän niillä luovutus aika jo on. Kaveri otti tänne Joensuuhun Netvetin Ilonpisaran (Peppi) joten siitä tulette kuulemaan. Toivotaan myös muistakin pentusista kuullaan. Tapasinkin yhden perheen miun lemppari pentu ilmaveivin ottivat he. Oli kiva tavata ja kyllähän pennuilla on iso askel edessä uusi koti ,uudet ihmiset mutta kyllä kaikki pennut kuulemma on hyvinkotiutuneet mitkä on jo maailmalle lähteneet.
2 pentua vielä lähtemättä sitten tuleekin kasvattajalle hiljainen asunto :).
Matkaa Kempeleeseen kyllä oli reilu 4h yhteen suuntaan,siihen vielä eksymiset kaupan päälle. :D
Sielä oli kaikki maholliset herkut kasvattajalla meille. Syötiin juteltiin ja ihasteltiin pentuja nopeesti se aika vain menee.
Kotiin tullessa anoppi soitti minulle kun olivat koira vahtina että pihaamme on eksynyt kaksi kaurista. Siinä kaikki kauhun ajatukset päässä jo pyöri onneksi olivat saaneet koirat sisälle ja ne oli sen jälkeen pihaan ilmaantuneet kyllä säikäytti  meillä meinaan lapikkaat on tosi kovia kauriin jälelle menemään saati että ne on pihassa huh huh. oli siinä rytäkässä kaatunu aitaa kun ne oli pihasa poukkoilleet ,koirat oli ikkunassa haukkuneet sen kyllä huomasi. onneksi kuitenkin pysyneet häkissä ja sisällä ettei karanneet noiden perään.

Tässä reissusta jokunen kuva:



 Netta Mummo katselee pentusten hurjaa menoa:


Seuraavana päivänä sitten lähtö kuopion KV näyttelyyn. Huh. edellis pv. tulin kotiin Klo: 22.00 suihkuun,nukkumaan ja taas mennään. Harmiksi vielä toinen kuski sairastui. Mutta lähdin kuitenkin matkaan sitten Niinan kera ,hänellä ei korttia mutta olipahan joku hereillä pitäjä. Melkoisesti nukutti.
Paikan päälle kun päästiin totesin sielä on ihan tajuttoman kuuma,ensi askareiksi etsiä koiralle mahollisimman varjoinen paikka. Pyry sai varjo paikan mutta väsy tuli sitten kuitenkin kehässä kun siihen porotti aurinko täydeltä terältä. Raviradalla oli tapahtuma kyllä sielä tarkeni...

Tässä siltä päivää arvostelu.

Kuopio KV 25.5.2013 tuomari: Hannu Talvi

Musta merkein. Kookas näyttävä uros. Komea pää. Hyvä vahva runko. Riittävä raajojen kulmaus. Hieno turkki. Muhkea häntä. Esiintyy ryhdikkäästi.
VAL ERI 


No harmittaa mutta veikkaanpa miun omakin väsymys vaikutti arvosteluun kun en enää jaksanu yhtä kärsivällisenä vaatia kontaktia jne. kehässä . Pyry sen huomasi ja lusmuili muuta... 
Mutta kaiken kaikkiaan tuomari perusteli SA puutteen sillä että se ois kuulemma liian kepeä edestä. No tuumin vain enpä ole ennen tälläistä avrostelua saanu ja kalpin lappuni hakemaan. Siinä vaiheessa oli jo tosi kuuma ,tuli huono olo kuumuuden ja väsyn takia oli pakko pois jo lähteä. Toki hyvä päätös .Pyrylläkään ei ollu enää kivaa olla.
Tässä sieltä kuvia.
Kiitos kuvista Niina.S





Pyry pääsi vielä näyttelyn jälkeen pikaisesti piipahtamaan Peppi tytärtä moikkaamaan. Tässä siitä kuvia :)
Iltaan meni lauantainakin kotiin tulo. koitin notkua hereillä mutta päikkärit oli otettava niin kovasti aurinko päähän kävi että melkein toista tuntia nukuinkin. sitten piti yrittää notkua pystyssä että yö unet sais kunnolliset huh oli ajamista mutta kivat päivät molemmat oli.

Pyryä kiinosti pentunen kovasti. Pentuakin kiinnosti mutta uuden mamman sylissä oli kuitenkin vielä turvallisempaa Pepin mielestä olla.  Reipas pentu kaiken kaikkiaan. Kempeleestä kun tultiin se oli niin hiljaa autossa että välillä piti ihan katsoa onko se edes mukana :D
 Hui olkoon tuossako se nyt on. Miun tytär? ja toinen miettii tuossako se on miun isi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti