maanantai 27. elokuuta 2012

FI MVA

Piti ihan testata otsikkoon miltä se nyt tuntuu kirjoittaa tuo hieno titteli! :-)
Mahtavaltahan se tuntuu. Näin nuori koira ja tuollaiseen pystyi!

Näin ollen tahdomme kiittää Treeni kamujamme,ystäviä ,tuttuja ,sukulaisia ymmärryksestä meidän näyttely harrastustamme kohtaan! :-) Kehissä meitä vielä tullaan näkemään! Tähän se ei lopu. Jatko suunnitelmat ovat vielä auki mutta eiköhän se CACIB jotenkin hankita vielä! :-)
Ulkomaat harkinnassa myös...

Mutta Kiitos ja kumarrus. Paljon saimme onnitteluja !! Pyry kiittää!!


10 kommenttia:

 1. Voi että kun nämä kuvat ovat sitten niin ihania.
  Pyry kyllä on onnellinen ja omistaja myös..hyvä te!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) oli mahtava päivä ja tässä taas tätä onnistumisen iloa koiran kanssa jota voi kokea! :-) kiitos onnitteluista!

   Poista
 2. Hieno saavutus!!! ONNEA !!!
  Kyllä tuota kannattaakin juhlia ja kunnolla! Todella kaunis koira.
  Menetkö joulukuussa messukeskukseen Helsinkiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Mietin kyllä mutten tiedä uskaltaisiko ja miten majoitukset monta muttaa mut oishan se huikea kokemus mennä helsingin winner Show kokemaan! :-)
   kiitos onnitteluista ja niinkun tuossa edelliselle vastasin tässä oli taas niitä onnistumisen iloja koiran kanssa! kiitos vielä kerran! hieman on epätodellinen olo vieläkin! :-)

   Poista
  2. Olen käynyt messarissa ihan vaan katselemassa ja tuttuja tapaamassa ja silloin vuosia sitten mentiin seurakoirien bussilla. En tiedä vieläkö tuo järjestö noita matkoja järjestelee. Illalla lähdettiin Joensuusta bussilla ja seuraavana iltana tultiin takaisin. Mukavia reissuja olivat. :)

   Poista
  3. Nii on niitä paljon täällä noita matka juttuja... se on sitten aina se meikäläisen linja-auto pahoinvointi se este. ja aina ennemmin omalla autolla vaik kaverin kanssa saa ihan omia aikojaan kulkea. ihan hyviä nuo tuollaset yhteismatkat muttei ne miulle sovi.kiitos pahoinvoinnin! :-(

   Poista
 3. Onnittelut myöskin naapurista Hienoa että naapurista löytyy Muotovalio!!! Täällä vasta jahdataan ensinmäistä sertiä.T:Minna ja Viivi perro

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! :-) ja kiitos Onnitteluista! Komeaa menoa teilläkin kun kattelin mätsärissä kyllä ne sieltä tulee! :-)
   Tulkaa ihmeessä harjoittelemaan miun näyttely treeneihin 2e kerta ja ollaan millon missäkin harjoittelemassa. porukkaa on ihan kivasti muitakin kun lapinkoiria!
   Keksiviikkona esim: olemme 16.45 kontilahdella kirkon vieressä parkkipaikalla harjoittelemassa. Sinne vain mukaan. jos kiinnostuit pistä vaikka mailia: satu.sorsa@elisanet.fi
   yleensä harjoittelemme mutalankoululla!

   Poista