lauantai 18. elokuuta 2012

Vieraita

Viime viikko meni hieman koirien parissa eikä ihan vähän alku viikosta kävi ryyni kylässä suomenlapinkoira neiti sitten tiistaina ja keskiviikkona vietimme oikein hauskat päivät suomenlapinkoira Riskun kanssa & omistajan.Kävimme uimassa.lenkeiltiin ,kerättiin marjoja ja muistimme välissä kouluttautuakkin kävin vetämässä näyttely treenit.
Sitten  Torstaina illalla kävi tälläinen suomenlapinkoira kuin Mocca (Noitavuori Anastasia) 7kk vanha kylässä.

Mocalla ja pyryllä oli oikein kivaa. Pitää toisella kertaa näyttää ricokin neidille nyt oli jo niin myöhä ei kaikkea ennättänyt tehdä.
Tässä kuvia neidistä:

Eka juostiin pihan edustalla rallia...

 Tässä minä nyt olen, Mocca
 Pihalla oli pallo! kuinka kivaa!
 Huh,kuuma!

 Että osaakin olla hyviä nameja!
 saadaanko lisää?
 tuu jo leikkimään...
 Leikitään sitten ,ota kiinni!

 Kunnon hali on poikaa välillä!Mocca ja Pyry tulivat oikein hyvin toimeen.Mocca neitokin taisi tykätä meillä vierailla. saivat juosta ihan yllinkyllin ja kyllä pennulle aina hyvää tekee päästä kunnolla oman rotuisen kanssa telmuamaan. Näki että näillä oli ihan omat jutut. leikkivät hieman erilailla kun pyry esim.leikkii muitten kanssa. Tasoitusta antoi painimatseissa ja rähähtääkkään ei raaskinut kun Mocca välillä riehaantui. Eli vieravarainen mies. Seuraavalla kerralla saa sitten ricon nähdä. ihan hyvää tekee ricollekkin ja kaikkihän nämä on pentukoirille niin ystävällisiä. Tosin Jeppe ei saa sen lähempää tuttavuutta tehdä ettei selkä ala reistaamaan. Jepen selkä muuten itseasiassa voi erittäin hyvin tällä hetkellä. olen todella iloinen ,lääkkeitäkään se ei nykyään syö juuri lainkaan.

Nyt jäämme odottamaan tulevaa 26.9.2012 Pieksämäen näyttelyä!
Tapaan siellä samalla reissulla kummityttöni! Isabel pitää koirista kamalasti ja ikää on 8kk. onkohan meillä nuorin kannustaja näyttelyssä! :-D

Mutta hyvää v.loppua ja palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti