maanantai 20. elokuuta 2012

Vieraita riittää...

Tällä viikolla niinkun edelliselläkin taitaa taas pojilla vieraita riittää.
Tänään saatiinkin mieluinen vieras kun Pyryn sisko Ronja tuli pitkästä aikaa kylään.Kylläkin ihan ohi kulku matkalla pistääntyivät mutta olipa kivaa nähdä pitkästä aikaa. Samat rymyämis leikit noilla oli jotenkin tuntuu et ne taitaa toisensa muistaa tosi hyvin. Heti alettiin leikkimään.
Ronja oli todella paljon naisellistunut ja komee karvakin sille oli tullut. 
Tässä hieman kuvia:

Ronja (Naavatassu Bertta).

 Sisko ja sen veli!
 Naavatassu Bertta (Ronja) ja Naavatassu Boss (Pyry)
 Ronja!

Tänään Tuli numerolaput Pieksämäelle! 72 numerolla Pyry kilpailee!! Huomenna ois mätsäri mutten taida jaksaa mennä. Keksiviikkona sitten näyttelytreenit kuitenkin. 12.00 oltava paikalla näyttelyssä ennen meitä on 22 kpl ajokoiria klo: 12.30 aloittavat sitten taisi olla 5 erirotusta ja meidän ryhmä alkaa sitten 19kpl. suomenlapinkoiria siis. Tulee pitkä päivä. 2h ajo matkaa täältä tuonne. No mutta mennään ja katsotaan mitä sieltä tulee! :-)

2 kommenttia:

 1. Kyllä on todella kaunis rotu tämä lapinkoira. Ilmeet ovat niin iloisia ja turkkia riittää vaikka muille jakaa. Hienoja kuvia!

  Hei ... nyt oli tullut se kaipaamani linkki.
  (Nimi/URL-osoite) :)

  VastaaPoista
 2. :-D mie sitä asentelin tuossa hieman! toivotaan nyt alkaa kommenttia tulla enempi ja vieraita taas lukee juttujani! ja nyt siekin pääset tänne kirjoittamaan! :-) hienoa!!
  jep. näillä on kumman hyvät turkit ollu ja näytteöy häämöttää!

  VastaaPoista