tiistai 9. lokakuuta 2012

Hieronta

Käytin eilen Ricon hierojalla. Jeppehän sielä on selkänsä vuoksi käynyt ja ajattelin että on sielä ihan muittenkin koirieni ainakin kerran käydä. Rico oli omaan tapaansa oikein reippaana. Heppoja on tässä hierojan pihassa ,niitä katseltiin ja Rico oli tainnu jo unehtaa kuinka kivoja ne on . Niille piti murahtaa eka ja mamma neuvo ne on ihan kivoja käytiin moikkaamassa ja rico tuumikin pian et näähän onkin näitä.ok. :-)
No sisällä se omaan tuttuun tapaansa ois vaan halunnu nuuhia .Alkuun piti hieman toppuutella ja yrittää että rauhoittuisi. oli ihan kummissaan miksi tänne tultiin kun ei voi käydä koko huonetta nuuhimassa.juu ei voi ,siihen ois koko pv menny. :-D
No siitä se alkoi rentoutua.Oli nameja mukana niitä jo ottii heti vastaan ja lopussa ihan nojaili hierojaa vasten. Rico kyllä lopulta ymmärsi tai aika nopsaankin et täähän on ihan jees juttu.
Pieni jumi sieltä kankun päältä jostain lihaksesta löytyi ei mitään vakavaa mutta ajattelin kun oli pojalle ihan uutta ja kivaa et otetaan viel yksi kerta. Mennään noin kuukauden päästä uudestaan. saadaan hieman selvyyttä onko jumi jo hellittänyt no jatkossa toki varmaan niinkun tähänkin asti hieron sitten itse ,mutta ihan hyvä tietää sielä ei mitään isoa ole. Toki eihän se ole oirehtinutkaan mutta tuo Pyry tuppaa sen selässä keikkumaan ja painivat ja muuta vastaavaa ,pentuna selässä varsinkin roikkui niin on ihan hyvää sillon tällön tarkastuttaa. Eipähän sitten tule suuria yllätyksiä eteen kuten Jepen kohdalla kävi.
Sellaista meille tänne kuuluu. Jepellä on selkä ollu suht hyväss kunnossa heti kun viileemmät kelit alkaa niin ne selkävavatkin sielä alkaa taas takasin tulla. Mutta tällä mennään sille hieronta on auttanu,loimi niskaan ja menoksi.

Hyvää alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti