tiistai 23. lokakuuta 2012

Näyttely reissua jne.

Viimein kerkeen sivut päivittämään.

Kävimme siellä Laukaalla Erikoisnäyttelyssä

ja Pyry ekaa kertaa valioissa VAL ERI. 
ARVOSTELU:
Tänään hienossa karvapeitteessä esiintyvä keskikokoinen ja näyttävä uros,hieman vaaleat silmät.hyvän kokoiset paksut korvat joissa hieno karvapeite.Hieman kevyt alaleuka,hyvä runko.tasapainoiset kulmaukset,hyvät käpälät.hyvä askelpituus. hieman löysä tala-askel,hyvä käytös.




Oli ihan kiva reissu kuitenkin kaikinpuolin.Koiria oli Valioihin ilmoittautunut 20 kpl ja kaikki oli paikalla. Onhan se vaikeaa siellä pärjäillä kun osa on jo 8vuotiaitakin joita meidä kehässäkin nähtiin. Olis kyllä reilua et tuon ikänen jo ilmoitetaan veteraaneihin varsinkin jos on jo valio!
Arvosteluun olen tyytyväinen enempikin kun tyytyväinen. Hyvä tuomari kaikinpuolin ja tiukka paikka tuomaroida tuollaisessa koiralaumassa.
Kiitos Hannalle kuvien ottamisesta. On sitä kiva aina katsoa ketä kehässä oli ja muuta ei sitä siinä tilanteessa varsinkin kun meitä oli 20 kerenny ihan kaikkea katselemaan mitä ympärillä tapahtui! 

Käytiin viikonlopun aikaan porukoillakin ja uusia kuvia mitteli tytöistä otin niitä voi katsella täältä:  https://picasaweb.google.com/103865520272633051931/TaikaSiina2012Syksy ja heidän kotisivuillaan kannattaa myös sillon tällön pistäytyä pentujahan sinne odotellaan:  Tailuhdakennel.

Nyt voimme jatkaa ainakin tuonne Tammikuulle saakka tokoilua pyryn kanssa.Josko sitä sitten tammikussaan jalostupäiville menis tai johki muualle mitä noita nyt on näyttelyjä tulossa. Nyt saadaan unehtaa näyttely hommat omalta kohdaltamme ihan kokonaan ja keskittyä tokoon. ehke päästäs viel johki möllitokoon kevään aikana ja sais innostust aja uskallusta lähteä ihan toko kisaan. sitä odotellaan kuitenkin vielä ja harjoitellaan ahkeraan! :-)

Tässä jokunen kuva porukoitten koirista ja käynti reissulta:

Taika:

 Siina:



 joutsenet:
 ruokailua:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti